Fasiliteter

Impact Hub sin TESTBAR er et tilbud til matgründere. Bergen er en del av UNESCO Gastronomy Cities, og som gründerhus ønsker vi å gjøre veien enklere for gründere som vil starte egen virksomhet knyttet til bærekraftig mat og produksjon. Vi har derfor bygget et kjøkken som matgründere kan leie rimelig. Vi samarbeider også med en rekke matgründere og dette gir et variert og spennende tilbud også internt på huset for våre kunder som kan få en smak av hva byens innovative kokker har å by på.

 
forskeraften-1901.jpg

vil du leie vårt kjøkken eller cafe?

Vi har god erfaring med å leie ut lokalene våre både til store og små arrangementer. På det meste har vi levert tre-retters middag til 80 personer i samarbeid med våre matgründere. Vi har god erfaring med å arrangere matkurs, temakvelder om bærekraftig mat, vinsmaking og kanskje spesielt godt liker vi våre social dining kvelder hvor et knippe ukjente fjes møtes og blir bedre kjent rundt et bedre måltid.

forskeraften-1894.jpg

utleiekjøkken

Vi har et lite utleiekjøkken for matgründere. Her kan en produsere egen mat, enten til distribusjon og salg utenfor huset eller du kan leie cafeen vår for en periode og bruke huset som en testarena. Slik kan du få tilbakemeldinger fra et ekte publikum før du må ta egne investeringer. I så stor grad som mulig samarbeider vi også med våre matgründere for leveranser til våre arrangementer og bookinger på huset.

forskeraften-1876.jpg

pop-up CafE

Etter nærmere avtale kan du leie Impact Hub sin café til egne arrangement. Det er også mulig å få en avtale med oss om å leie cafeen til egne pop-up konsepter for en lengre periode. Du kan da sette ditt preg på cafeen, bestemme menyen og stå for salget i det avtalte tidsrom. Formålet med dette er å få en reell testarena for å se om det du tilbyr er noe som faller i smak hos potensielle kunder.